Wat de natuur ons brengt is mooi om mee te werken! Tijdens deze kunstcursus leert u alles over verschillende materialen. Als u begint met steenhouwen kunt u bijvoorbeeld het beste voor een zachtere steensoort kiezen waardoor u gemakkelijk in het proces van vormen maken komt...

Locatie nog onbekend                                    

 


Lijkt het u leuk om een ontwerp te maken en te verfijnen met als resultaat de uitwerking hiervan op doek? Bij Gotcha artsandprojects kunt u terecht voor een kunstcursus Schilderen op doek.

 

Cursus uitgesteld.


Tekenen en schilderen voor kinderen               

Zin in tekenen en schilderen? Tijdens deze kunsteducatie cursus in Utrecht gaan we aan de slag met allerlei technieken en materialen. De cursus Tekenen en schilderen voor kinderen is geschikt voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar.

 

Cursus uitgesteld.

 

                                                


Workshop Vasalisa de Wijze

Deze gloednieuwe workshop voor volwassenen is gebaseerd op een oud Russisch sprookje. De diepere betekenis van de vertelling gaat over het vinden van innerlijke kracht en alle valkuilen en obstakels die men daarbij tegen kan komen. Het doel van deze kunstworkshop in Utrecht is helderheid scheppen, de tijd nemen om te ontdekken wat goed voor u is en natuurlijk het opdoen van veel inspiratie.   

 

  locatie en tijdstip  in overleg        workshop 3 uur      Kosten €40,00