Schilderen op doek

Wilt u uzelf ontwikkelen op kunstgebied? Met de cursus Schilderen op doek in Utrecht leert u alles over verschillende verftechnieken en kunt u aan de slag met een zelfgekozen onderwerp, zoals landschappen, abstracte of figuratieve kunst.

Bij Gotcha artsandprojects leert u alles over de bijbehorende techniek en om structuur aan te brengen in uw kunst. Tijdens deze kunstcursus in Utrecht wordt u geïnspireerd door verscheidende bronnen, zodat u uw interesse kunt verbreden. Daarbij krijgt u veel informatie over materialen, verfsoorten en kwaliteit. Kortom, u leert over alle zaken die nodig zijn om tot een mooi resultaat te komen.

Tijdens deze cursus heeft u teken- en schildermaterialen nodig, daar komt later in de cursus ook een doek bij, als u heeft besloten welke grootte uw schilderij mag hebben. Bij Gotcha artsandprojects is er alle ruimte om te experimenteren: daarom kunt u verschillende materialen en verfsoorten bij mij uitproberen om te ervaren wat voor u het prettigst werkt.

De kunstcursus Schilderen op doek is geschikt voor beginners en de meer gevorderde schilders. Mijn benadering is individueel: we richten ons op uw persoonlijke interesses en ervaring. Op zoek naar een teken- of schildercursus in Utrecht? U bent van harte welkom bij Gotcha artsandprojects!

Locatie De leeuw           Maandag    9.30-11.30 uur                Kosten €15,00 per les