Dansen en zingen aan de hand van een spannend verhaal? Deze danscursus Musical Dans is ontwikkeld voor kinderen met de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar. Gek op dans en expressie en zin om een leuke rol te spelen? Kom dan bij Strong Feet Dance Company! Samen werken we naar een bijzondere voorstelling toe. 

In de lessen maken we onze spieren soepel door een goede warming up, doen we verschillende oefeningen om leniger en sterker te worden en studeren we dansen in die horen bij het verhaal. Door middel van improvisatie en de gevarieerde muziek kan ieder kind zich creatief uiten.

Data, locatie en tijdstip zullen volgen.


Modern Jazz is een basiscursus voor beginners vanaf 18 jaar. Het prettig voelen in je lichaam en met de dans is het belangrijkste onderdeel van deze danseducatie in Utrecht. Samen bouwen we langzaam op met het verfijnen van de technieken en expressie in de dans.

We beginnen elke les met een warming up om onze spieren los te maken, daarna oefenen we met verschillende danstechnieken om onze kracht en lenigheid te vergroten. Deze danscursus is geschikt voor iedereen die van dansen houdt, maar rustig wil opbouwen: zo wordt het plezier en de passie voor de danscombinaties en choreografie zeker behouden!                                                                        

Cursus uitgesteld.


Op een fijne manier werken aan uw conditie? Bij de danscursus Power Conditie hebben we het tempo erin, maar zorgen we dat het geen uitputtingsslag wordt! De cursus is voor mensen van 18 jaar en ouder.

Tijdens deze cursus in Utrecht maken we de spieren sterken en langer. We ervaren energie en plezier door te bewegen, en vergroten ons uithoudingsvermogen en onze kracht. Bij de danscursus Modern jazz ligt het accent op conditie en reactie; in deze cursus ligt de nadruk minder op choreografie. We houden ons tijdens Power Conditie bezig met steps en swingende percussie ritmes. Wilt u snel weer fit zijn door heerlijk te dansen? U bent van harte welkom bij Gotcha artsandproject     

Cursus uitgesteld.